Bed & Breakfast Sint Anthony Gasthuis

Een van de huisjes in het Sint Anthony Gasthuis is ingericht als B&B voor een korter of langer verblijf. Een unieke overnachtingsplek in het hart van Groningen. Op loopafstand van musea, cultuurcentra, universiteit, UMCG, restaurants, supermarkt en winkelcentrum. Dichtbij het NS- hoofdstation en het busstation (ca. 8 min.), de bushalte (ca. 2 min.) en naast een ondergrondse parkeergarage.

Het huisje is van alle hedendaags gemakken voorzien: een comfortabele kamer met 2 luxe boxsprings, een tafel met 4 stoelen, een fauteuil, een volledig ingerichte keuken met gasstel , koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker, een eigen badkamer + toilet, TV en gratis draadloos internet. Gebruik van de wasserette is mogelijk.

Wij serveren geen ontbijt.

Roken is niet toegestaan.

Tarieven:

Prijs per nacht € 85,00; 2 nachten € 160,00; 3 nachten € 235,00.
Attentie: in het weekend minimaal 2 nachten!

Maximaal 2 personen, geen huisdieren. Dit tarief is inclusief handdoeken, beddengoed, eindschoonmaak en toeristenbelasting.
Voor een langer verblijf  gelden verder aangepaste tarieven.

Aankomst: na 15.00 uur en voor 21.00 uur
Vertrek: voor 11.00 uur

Controleer beschikbaarheid:

[wpsbc id=”1″ title=”no” legend=”yes” legend_position=”bottom” display=”1″ year=”0″ month=”0″ start=”1″ dropdown=”no” jump=”no” history=”1″ tooltip=”1″ highlighttoday=”yes” weeknumbers=”no” language=”nl”]

Reserveren

De opbrengsten van de B&B komen geheel ten goede aan de instandhouding van dit eeuwenoude monument.

Voor nadere informatie:

Willy Bosma
(+31) 620 722 886

Sint Anthony Gasthuis

Rademarkt 29
Groningen